1ste halve finale (B) d.d. 20-02-2019

Deze wedstrijd tussen De Golftoppers (Niels van der Scheer en Rene Leegstra en Albatros Team (Annette Bartelds en Marjolijn de Velde) werd vervroegd gespeeld omdat één van de spelers op wintersport gaat. Beide teams eindigden als 2de in hun poule en dat betekent dus dat ze 2 wedstrijden spelen in de B-finale ronden voor de plaatsen 5 t/m 8.

Het ligt in de planning om alle 1ste halve finale wedstrijden op de laatste 9 holes te spelen op de zeer uitdagende baan van Cypress Point bij Monterey Beach, USA. Echter omdat de afstanden vanaf de teeboxen niet goed is, wordt bij de dames uitgeweken naar de laatste 9 holes van Riviera bij Los Angeles USA. Dit is de baan waar afgelopen week de PGA werd gespeeld en waar de heer Holmes in een play-off won van J. Thomas.

Marjolijn en Annette speelden de 1ste hole gedegen en door een goede put van Annette kwamen ze direct ook 1 up! Tja, en dan denk je direct natuurlijk van alles en nog wat……… Gaan de dames weer hun mannetje staan, zoals ze dat al eerder deden in de poule? Maar voor de dames was het gezegde “één zwaluw maakt nog geen zomer” helaas van toepassing.

De 8 volgende holes werden allemaal gewonnen door Rene en Niels. Annette en Marjolijn kregen de ballen niet meer voldoende goed van de clubs. De heren speelden gedegen hun match uit. Zo werd het dus 7 up voor de mannen, maar -en dat siert de deelnemers- het werd er zeker niet ongezellig door. De sfeer bleef goed en gezellig en dat is ook een deugd!

Niels en Rene gaan het opnemen tegen de winnaars van het duel tussen de Toppers en Buurman en Buurman. Annette en Marjolijn spelen tegen de verliezers van deze match. Deze wedstrijd staat maandag 25 februari op het programma om 20.30 uur.

  • Golfbanen
  • Golfpro info
  • Indoorcompetitie 2019/2020
  • Contact