Albatros Indoor competitie 2019- 2020 van start!

Op 4 november was het zover. De Albatros Indoorcompetitie 2019-2020 ging van start met een wedstrijd in poule 1 tussen Swoosh (Rob Herbers en Andre Kuik) en R&N. (Rene Leegstra en Niels van der Scheer). Er werd gespeeld op de uitdagende baan van Sheshan International in China. Dezelfde baan waar jongstleden weekend Joost Luiten nog speelde en waar Rory Mcilroy in een spannende play off van Xander Schauffele won.

Ondanks goede intenties kwamen toch 3 van de 4 spelers onvoorbereid op de indoorgolf hun wedstrijd spelen. En dan zie je dat de nodige aanpassingsperikelen een rol spelen “in the outcome of the game!” Eén speler had zich wel goed voorbereid en daarmee werd feitelijk het verschil gelegd.

R&N gingen de hele wedstrijd fier aan de leiding. Met 4 te gaan en 4 up was de dormi een feit. Echter team Swoosh kreeg tegen het eind de aanpassing beter onder controle en zo ontstond er toch nog even een felle eindstrijd. De één na laatste hole, de prachtige en driveable par 4, werd door R&N op het droge gehouden en daarmee wonnen ze de wedstrijd met 2/1.

In deze poule gaan we op dezelfde baan a.s. donderdag 7 november om 19.00 uur verder met de kraker tussen B&B (Bert-Jan Hidding en Bas Sibum) en D&W (Daniel Cazemier en Wim Brouwer).

Uw verslaggever!

  • Golfbanen
  • Golfpro info
  • Indoorcompetitie 2019/2020
  • Contact