Golfen in de winter

Einduitslag indoorcompetitie bekend

Vanavond is de laatste poule wedstrijd in poule B gespeeld. Buurman en Buurman (Steven Bosman en Marcel Bergmeester) winnen met 2 up van The Shankers (Dennis Buurs en Johan Bosman).

De eindstanden in alle poules zijn hiermee bekend en daarmee kunnen de teams kijken hoe het vervolg van de spannende competitie verder gaat. Albatros Indoorgolf zal de teams per email op de hoogte brengen. Maar wanneer je nu al problemen voorziet in het speelschema, meld ons dat. Dan gaan we opzoek naar een oplossing!

Op maandag 25 februari gaan we verder!

Om 18.45 uur spelen Bert-Jan Hidding en Bas Sibum ( B & B) tegen Wim Brouwer en Daniel Cazemier (D & W) in de GROTE halve finale voor een plaats in de A finale!

Om 20.30 uur spelen Helgo Beurkends en Justin van der Voort (De Golftoppers) tegen Steven Bosman en Marcel Bergmeester (Buurman en Buurman) in de KLEINE halve finale voor een plaats in de B finale.

Op donderdag 28 februari gaan we verder met:

Om 18.45 uur spelen Wim en Tom Roosen ( De Golfballen) tegen Myrte van Dijk en Margo van Bodegom (De Single Ladies) in de GROTE halve finale voor een plaats in de A finale!

Om 20.30 uur is -vanwege verhindering- het vervolg nu nog niet bekend!

  • Golfbanen
  • Golfpro info
  • Indoorcompetitie 2019/2020
  • Contact