Update Albatros Indoorcompetitie 14-11-2019

Inmiddels zijn er in alle 3 poules wedstrijden gespeeld. Sheszan International en Abu Dhabi waren de banen waarop werd gestreden.

In poule 1 staat vanavond om 18.30 uur weer een absolute kraker op het programma. Het tot nu toe ongeslagen B &B team (Bas Sibum en Bert-Jan Hidding) neemt het op tegen nieuwkomer Team “The Dutch Boys”, bestaande uit Quinten Vos en Harm Nieman. De wedstrijd wordt gespeeld op Leopard Creek in Zuid-Afrika en daarmee volgen ze Joost Luiten op de European Tour. Er is nog plaats voor 1 toeschouwer!

In deze poule werd ook op 7 november de wedstrijd gespeeld tussen B&B en D&W (Daniel Cazemier en Wim Brouwer). Een super spannende pot die op de laatste hole in het voordeel werd beslist van B&B (2 up).

Op 11 november speelden Buurman en Buurman (Steven Bosman en Marcel Bergmeester) tegen European Team (Martin Kavanagh en Leendert Berghout). Eerstgenoemden wonnen met 2 up, wat toch wel verrassend genoemd mag worden.

Gisteravond de eerste wedstrijd in poule 3: Het parteam van Alain Doeleman en Gert de Velde tegen team Condor bestaande uit Jos Benus en Martijn Centen. Zij speelden in Abu Dhabi en zeer vermakelijke greensome partij. 5/6 won Team Condor.

Voor de standen en uitslagen verwijzen we elders naar deze site van Albatros Indoor Golf .

  • Golfbanen
  • Golfpro info
  • Indoorcompetitie 2019/2020
  • Contact