verslag en stand poule D indoorcompetitie d.d. 17-01-2019

Welk team dingt naar de kleine finale in deze poule? Dat is de vraag nu de Single Ladies al doorgaan naar de halve finale!

Team Albatros tegen The Big Brothers:

Het vrouwelijke Albatros team van Annette en Marjolijn stond weer in de arena tegen de Big Brothers Edward en Henk. En het moet gezegd worden, gezellig was het! Er moest uitgeweken worden naar de reservebaan in Abu Dhabi, omdat beide teams anders de degens zouden kruisen op een baan die al gespeeld was door een team. En dat geeft een voordeel welke niet wenselijk is natuurlijk. Albatros team had last van de warmte in Abu Dhabi, maar Big Brothers konden het hoofd ook niet goed koel houden. De wedstrijd pingpongde heen en weer als het om de stand ging. Veel spanning dus. Uiteindelijk waren Big Brothers de gelukkigen. Ze trokken de wedstrijd naar zich toe met 2 up. Met deze uitslag houden beide teams echter nog zicht op de kleine finale! Albatros Team heeft nog 1 wedstrijd te gaan tegen The Eagles.

The Birdies tegen The Eagles:

Audy en Jouke-Jan van The Birdies kwamen zeer gedreven naar de wedstrijd. Ze hadden er zichtbaar zin in, want ze wisten dat ze gingen spelen op Old Head in Ierland. Frank van The Eagles speelde vanavond voor het eerst met zijn partner Ben. Het was pas hun tweede wedstrijd. Frank was nog wel wat onder de indruk van de zeer zware pot tegen de Single Ladies. Maar Ben sleepte hem er al snel door. Zo onbevangen als hij speelde dat deed zijn partner deugd. Er ontstond deze avond alweer en zeer spannende wedstrijd. De teams speelden niet te snel en zo kon het gebeuren dat ze slechts 7 holes speelden. Na 6 holes stond het level. De 7de hole was dus beslissend en deze werd gewonnen door The Birdies. The Birdies zijn nu uitgespeeld en hebben 4 punten met doelsaldo 0. Daarmee staan ze nu 2de in de poule, maar of dat voldoende is? 3 teams kunnen hun score in theorie nog verbeteren! Spannend dus!

  • Golfbanen
  • Golfpro info
  • Indoorcompetitie 2019/2020
  • Contact