verslag indoorcompetitie 28-01-2019 poule A

De laatste speelronde in de poulefase is gespeeld. Lees snel verder voor de resultaten.

Chippendales tegen De Stormvogels.

Een wedstrijd om de middenpositie van deze poule. Dat stond er op het spel. Henk Moes en Pieter Havelaar als Chippendales tegen Michiel de Vries en Alain Doeleman als De Stormvogels. De Chippendales begonnen voortvarend. 1 up na hole 1. Helaas kwam daarna wel direct de klad er in, want na 6 holes stond het 3 up voor De Stormvogels. In een ultieme poging rechten De Chippendales de rug en hole 7 werd gewonnen. Helaas was het een kleine opleving want hun spel bleef jojo-en. Hole 8 werd weer eenvoudig weggegeven. 3 down. De tijd begon nu te dringen. Alle zeilen werden bijgezet en zowaar werden 9 en 10 gewonnen, maar bij het scheiden van de markt, bleek er onvoldoende tijd over. De Stormvogels wonnen met 1 up en pakten daarmee definitief plaats 3 in de poule.

Het Parteam tegen De Golftoppers.

Helaas was Hans van der Weide van het Parteam nog steeds geveld door griep. Gert de Velde had andermaal Alain Doeleman opgeroepen als vervanger. De Golftoppers vaardigden Rob Herbers en Justin van de Voort uit. Zou het Parteam in een ultieme poging nog de rode lantaarn kunnen overdragen aan een ander team?

Over de wedstrijd kunnen we eigenlijk heel kort zijn. Het was beregezellig en er werd veel gelachen, maar sportief gezien had het Parteam weinig in te brengen. De drives van De Golftoppers waren lang en recht en daarmee werd in veel gevallen direct het onderscheid gemaakt. De Golftoppers maakten hun faam waar en het Parteam bracht veel sfeer. En dat laatste is ook een prima deugd! Zeker voor indoorgolf! De uitslag van 7 up na 9 holes voor de Golftoppers zegt voldoende.

De Golftoppers eindigen op nummer 2 in de poule en het Parteam op plaats 5. De Golftoppers gaan door naar de kleine finaleronden en spelen tegen de nummer 2 van poule B op 25 februari om 20.30 uur.

  • Golfbanen
  • Golfpro info
  • Indoorcompetitie 2019/2020
  • Contact